Ένα ξεχωριστό delivery από τους κατοίκους της Ιεράπετρας στα πλοία του ΠΝ ανήμερα της Παναγίας

Ένα special delivery έλαβε χώρα στα ανατολικά της Κρήτης και αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο στους Κρητικούς και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της εστίασης και τους εμπόρους στην Ιεράπετρα. Όπως ενημερώνει με ανάρτησή του ο κ. Αιμίλιος Παττακός ανήμερα της Παναγίας τρία ελληνικά πολεμικά πλοία έπλεαν ανοιχτά της Ιεράπετρας συμμετέχοντας στην αποστολή υπεράσπισης της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Με πρωτοβουλία επαγγελματιών της πόλης σχεδιάστηκε το πρώτο delivery εν πλω.
Τα μαγαζιά εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα καταστήματα συγκέντρωσαν φαγητά, ποτά και είδη πρώτης ανάγκης που τα προώθησαν κατόπιν συνεννόησης στους ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού που εδώ και αρκετές ημέρες δίνουν τη δική τους μάχη στα ανοιχτά της ανατολικής πλευράς της Κρήτης.

Αυτό που μετράει δεν είναι τόσο η αποστολή στα πλοία με τις προσφορές των Κρητικών όσο το γεγονός ότι οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων αντιλαμβάνονται ότι αναγνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν και τις θυσίες που κάνουν. Επίσης διαπιστώνουν πως δεν είναι μόνοι τους αλλά ο ελληνικός λαός τους έχει διαρκώς στην σκέψη του.

Συγχαρητήρια στους κατοίκους της Ιεράπετρας διότι με τη συμβολική τους πράξη και με τις δωρεές τους από το υστέρημα τους μας έκαναν υπερήφανους και ενήργησαν για λογαριασμό όλων μας.

Όπως σημειώνει ο κ. Παττακός οι εμπνευστές της κίνησης αυτής ήταν ο κ. Γεώργιος Νεοφώτιστος, ο κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης, ο κ. Μανώλης Μιχελαράκης από το σύλλογο εστίασης και ο καπετάνιος κ. Μιχάλης Λιαπάκης που επιμελήθηκε τα της μεταφοράς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail