Μαζική παράδοση όπλων; Μυστήριο με αεροπορικό καραβάνι μεγάλων cargo στη Συρία

Freepen.gr - Μια σειρά από μεγάλα ρωσικά αεροπλάνα φορτίου εντοπίστηκαν κατευθυνόμενα από τη Μόσχα προς την αεροπορική βάση Hmeimim στην επαρχία της Latakia της Συρίας αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Avia.Pro, το ρωσικό αεροπορικό καραβάνι αποτελείτο από επτά μεγάλα αεροσκάφη IL-76, τα οποία «μπορεί να υποδηλώνουν την παράδοση μιας μεγάλης παρτίδας άγνωστων όπλων στην Αραβική Δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων σε πειραματικό στάδιο».

Η δημοσίευση ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που ένας τόσο μεγάλος αριθμός αεροσκαφών παρατηρήθηκε καθ 'οδόν προς τη Συρία, κάτι που έθεσε πολλά ερωτήματα».

Ενώ παραμένει ασαφές τι μεταφέρουν τα αεροσκάφη, η Avia.Pro ανέφερε ότι το αεροσκάφος μπορεί επίσης να μεταφέρει όπλα στη Λιβύη, όπου η Ρωσική Ομοσπονδία υποστηρίζει επί του παρόντος τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης (LNA).


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα κανάλι στο telegram (Hunter’s Notes) κυκλοφόρησε τις πρώτες λεπτομέρειες του σχεδίου πτήσης αφού παρακολούθησε το αεροσκάφος από τη Μόσχα μέχρι τις ακτές της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail