"Ας τους βάλω εγώ το φίμωτρο κι ας είναι αχρείαστο, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο"

leo2014 / pixabay
Ο Χαρδαλιάς μου θυμίζει το παράδειγμα του κλασικού δημοσίου υπαλλήλου που φοβάται μην την πληρώσει για ό,τι στραβό συμβαίνει στην "επερεσία" του. Προκειμένου λοιπόν να έχει το κεφάλι του ήσυχο βγαίνει και αμολάει ό,τι μέτρο του κατέβει σκεπτόμενος "ας τους βάλω εγώ το φίμωτρο κι ας είναι αχρείαστο, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, σε τελική σάμπως εγώ θα το φοράω και δεν πα να λένε".

Ελένη Παπαδοπούλου
Οι αριθμοί των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των θανάτων είναι σε επίπεδα αστεία και για να ασχολούμαστε. Αν εμείς κάνουμε σαν παλαβοί με 2 θανάτους και 2 κρούσματα εδώ και άλλα 5 εκεί, χώρες με εκατοντάδες κρούσματα και θανάτους θα έπρεπε να τους έχουν κλειδώσει όλους σπίτι τους και όσοι βγαίνουν έξω να κυκλοφορούν με στολή αστροναύτη.

Τα μέτρα που εγκρίνει η φοβική κυβέρνηση, ανακοινώνει ο ευθυνόφοβος Χαρδαλιάς και συνιστούν οι ευθυνόφοβοι "ειδικοί" είναι επιεικώς άθλια, εαντιφατικά και απευθύνονται σε κόσμο που δεν κάθεται να βασανίσει αρκετά το νου του με όσα συμβαίνουν.

Μιλάμε ότι πλέον ζούμε τη χούντα της μάσκας. Και δεν είναι αστείο. Να τελειώνουμε λοιπόν με την ανοησία, να αφήσουν τον κόσμο να ζήσει, ας φορέσει μάσκα όποιος έχει θέμα ή φοβάται μην κολλήσει, απόλυτα λογικό ως αίσθημα. Από εκεί και πέρα γενικές οδηγίες κουκουλώματος, που σε τελική ψυχανεμίζομαι ότι δεν είναι και ό,τι πιο υγιεινό, δεν μπορούν να δίνονται. Ας το καταλάβουν αυτό όλοι οι ευθυνόφοβοι.

Εχει ξεσηκωθεί ο κόσμος και αυτοί εξακολουθούν το ίδιο βιολί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail