«Σύμμαχος του φωτός; Δολοφόνοι είναι όλοι τους!»

(Σχόλιο του Όσκαρ Λαφοντέν για τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές και το συνέδριο των Δημοκρατών)

«Μεγάλη προσοχή δίνεται στο συνέδριο του κόμματος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Κλίντον και Ομπάμα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να επαινέσουν τον υποψήφιο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Ο ίδιος ο Μπάιντεν είπε : «Θα είμαι σύμμαχος του φωτός, όχι του σκότους».

Αλήθεια, οι Αμερικανοί πολίτες έχουν επιλογή; Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Τραμπ είναι σκέτος εμετός. Και ότι ο Ομπάμα έχει περισσότερο καλούς τρόπους και ότι μπορεί να μιλά πιο συνιαρισμένα, το είδαμε πάλι χθες. Όμως, είτε Κλίντον, Μπους, Ομπάμα με αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν είτε Τραμπ, όλοι τους είναι δολοφόνοι! Δολοφονούν κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου με βομβαρδισμούς, πολέμους με drone, μυστικούς πολέμους και εμπορικούς πολέμους. 

Για να αποσπάσουν την προσοχή μας από αυτήν τη φρικιαστική αλήθεια, απεικονίζονται, με μεγάλη προπαγανδιστική προσπάθεια στα δυτικά ΜΜΕ, ο Πούτιν και ο Σι Τζινπίνγκ ως οι χειρότεροι πολιτικοί εγκληματίες του σήμερα.

Θα ήταν ενδιαφέρον να έχουμε στοιχεία από ουδέτερη έρευνα για πόσους φόνους είναι πολιτικά υπεύθυνοι ο Πούτιν, ο Σι Τζινπίνγκ και οι αντίστοιχοι πρόεδροι των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί πρόεδροι θα πάρουν με σημαντική απόσταση τις πρώτες θέσεις.

Είτε Ρεπουμπλικανοί είτε Δημοκρατικοί – οι Αμερικανοί Πρόεδροι διεξάγουν πολέμους κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου στους οποίους εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Β ' Παγκόσμιο Πόλεμο, και τρομοκρατούν τον κόσμο».

Μετάφραση: Βασίλης Στοϊλόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail