Χαφτάρ: Θα πετάξουμε έξω από τη Λιβύη τους Τούρκους και τους μισθοφόρους τους

Freepen.gr - Ο Αρχηγός του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Στρατηγός Χαλίφα Χάφταρ, δήλωσε ότι οι Σύριοι μισθοφόροι που έστειλε η Τουρκία στη Λιβύη δεν ανήκουν στη Συρία, δεν έχουν καμία χώρα και είναι μισθοφορικές ομάδες.

Όπως σημειώνει το en.218tv.net, ο Χάφταρ είπε ότι η Τουρκία, η οποία έστειλε αυτούς τους μισθοφόρους στην Τρίπολη για να υποστηρίξει την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας, είχε μείνει στη Λιβύη για περισσότερα από 300 χρόνια, και οι Λίβυοι είδαν μόνο όλα της τα κακά, παραβιάσεις, δολοφονίες, καταστροφή των αγαθών των ανθρώπων και εξαναγκασμό να πληρώσουν τι δεν μπορούσαν να πληρώσουν.

Ο Χαλίφα Χάφταρ επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην έδρα της Ταξιαρχίας Ταρίκ Μπιν Ζιαάντ ότι ο κύριος στόχος τώρα είναι να εκδιώξει μισθοφόρους και Τούρκους από ολόκληρο το έδαφος της Λιβύης, επισημαίνοντας στον στρατό με τους διακεκριμένους και αξιόλογους ηγέτες, ότι έχουν όλη την ελπίδα και νίκη για τη χώρα, καθώς και αρκετή εμπειρία για την εξάλειψη αυτών των ομάδων.

Πρόσθεσε: «Υπάρχει μια αποφασιστική μάχη και θα εκδιώξουμε μισθοφόρους και εισβολείς».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail