Οριοθέτηση ΑΟΖ με Αίγυπτο - Πάρε κόσμε!

Η κυβέρνηση προχώρησε σε καθορισμό ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Όπως προκύπτει από τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, στη συμφωνία γίνεται αποδεκτό ότι ακόμη και η Κρήτη έχει μειωμένη επήρεια ΑΟΖ! Επίσης η οριοθέτηση είναι μερική και δεν περιλαμβάνει ούτε τη Ρόδο! Δώσαμε λοιπόν ήδη πολλά για να πάρουμε μισή Συμφωνία. (Όπερ σημαίνει ξεχάστε πλήρη επήρεια Καστελλόριζου!) Αυτό τώρα θα μας το παρουσιάσουν ως επιτυχία!

Όπως φαίνεται λοιπόν το τουρκολυβικό σύμφωνο παράγει αποτελέσματα. Και τα αποτελέσματα είναι πάντα τα ίδια: παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων! Καθένας που ζητάει παίρνει και κάτι! Και μάλιστα με ελληνική υπογραφή! Έτσι όπως πάμε, δεν θα ανοίξουμε απλώς την όρεξη όλων. Αυτό έχει γίνει ήδη! Σε λίγο όμως θα θέλουν να ανοίξει και δεύτερος γύρος! Αυτοί δηλαδή που ήδη πήραν κάτι, θα σκεφτούν ότι δεν ήταν αρκετό! Έτσι κι αλλιώς η χώρα εινσι σε διαρκή εκποίηση. 

Τα θέματα τα αφήνουν να σαπίσουν και μετά από μερικές δεκαετίες υπογράφουν ως «επιτυχία», αυτό που απορρίπταν αρχικά. Γιατί όταν δεν έχεις καμία πολιτική, η μόνη πολιτική που σου μένει, είναι να ταΐζεις τους άλλους με τις σάρκες σου!

Πρόκειται για τη μόνιμη «επιτυχία» που μας παρουσιάζει το ελληνικό πολιτικό προσωπικό είναι ότι με κόστος μας σώζει την τελευταία στιγμή από το βατερλό που μας οδηγούσε η ανικανότητα του!

Σύντομο πρώτο σχόλιο του Αναστάσιου Λαυρέντζου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail