Ερντογάν: Έλληνες και Γάλλοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν το τίμημα των ανίκανων ηγεμόνων τους;

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολούθησε την τελετή απονομής διπλωμάτων στρατιωτικών σχολών του Εθνικού Αμυντικού Πανεπιστημίου (MSU) όντας για άλλη μια φορά προκλητικός στην ομιλία του.

Υπογραμμίζοντας ότι κάθε επίθεση που υφίστανται ενισχύει την αποφασιστικότητα των Τούρκων να πολεμήσουν, ο Ερντογάν είπε: «Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε ενισχύει περαιτέρω την αυτοπεποίθησή μας. Το μέρος στο οποίο ήρθαμε με τη βοήθεια του Αλλάχ και την υποστήριξη του έθνους μας μας κάνει να κοιτάξουμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση». 

Έκανε λόγο για αποφασιστικότητα της Τουρκίας για όσους αμφισβητούν τα...δικαιώματά της ενώ προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά Ελλάδας-Γαλλίας και Μητσοτάκη-Μακρόν:

«Το πραγματικό ερώτημα είναι: Μπορούν αυτοί που στέκονται μπροστά μας στη Μεσόγειο και ο γείτονάς της να κάνουν τις ίδιες θυσίες; Δέχεται ο ελληνικός λαός αυτό που θα του συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγεμόνων τους; Γνωρίζουν οι Γάλλοι το τίμημα που θα πληρώσουν λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγεμόνων τους; Δέχονται οι αδελφοί λαοί ορισμένων χωρών της Βόρειας Αφρικής και του Κόλπου το μέλλον τους, το οποίο έχει σκοτεινιάσει λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγεμόνων τους;».

Αλήθεια η Αθήνα πότε θα αρχίσει να υπενθυμίζει στον υπερήφανο...Τούρκο Ερντογάν την αληθινή του καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του και το πραγματικό του επώνυμο; Γενικώς πότε θα μιλήσουμε στους απέναντι για την αληθινή καταγωγή της πλειοψηφίας τους; Το τεχνητό κι εξαναγκαστικό οικοδόμημα της Τουρκίας πρέπει να συντριβεί εκ των έσω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail