Πρόσεξε κανείς την αντιμετώπιση που είχε ο Χίος στην πύλη του Νοσοκομείου;

Είδα το βίντεο του Χίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του και τη μετέπειτα μετάβασή του στο νοσοκομείο. Όσο αντιπαθή κι αν βρίσκει κάποιος τον Χίο, δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσει το γεγονός ότι ήταν εξαιρετικά ψύχραιμος παρά τις σφαίρες που δέχτηκε. Κι εκτός από ψύχραιμος ήταν και αρκετά δυνατός για να πάει στο νοσοκομείο και χωρίς υστερίες να ζητήσει το αυτονόητο "κάνε κάτι αδελφέ". Αυτό θέλει πολύ τσαγανό.

Ελένη Παπαδοπούλου
Τώρα ο "αδελφός" βλέπει έναν άνθρωπο πυροβολημένο, μέσα στα αίματα και παίρνει τηλέφωνο την Κούλα να του πει τί να κάνει, γιατί ας πούμε θέλει οδηγίες, δεν έχει ξαναδεί στο νοσοκομείο άνθρωπο τραυματία, άσε που είναι σύνηθες να σε έχουν πυροβολήσει και να οδηγείς, οπότε αφού το συζήτησαν λίγο με την Κούλα, δεν αγχωνόμαστε, εντάξει, πυροβολημένος είναι, δεν πέθανε κιόλας, μετά γυρίζει ατάραχος να πει "πάρε το αυτοκίνητο, στρίψε εδώ κι εκεί και μετά θα δεις την πόρτα και μετά έφτασες", λες και δίνει οδηγίες σε κανέναν που ψάχνει την ταβέρνα ο Μπάμπης να φάει τα κοψίδια του.

Ας βγάλουμε από το πλάνο τον Χίο κι ας πούμε ότι ήταν ο άλφα ή βήτα πολίτης. Είναι αυτή αντιμετώπιση;

Ο Σούλης της πύλης και η Κούλα στο τηλέφωνο θέλουν για αρχή ένα πειθαρχικό βαρβάτο. Η αδιαφορία σε αυτή την χώρα πρέπει να αρχίσει να τιμωρείται κάποια στιγμή.

Δε θέλω να διανοηθώ τί θα είχε γίνει αν στην πύλη εμφανιζόταν κανένας κάτοικος Μόριας με την συνοδό ΜΚΟ. Με ελικόπτερο θα τον είχαν μεταφέρει στο κτίριο παρακάτω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail