Συριακή φυλή δίνει στο Συνασπισμό των ΗΠΑ ένα μήνα για να παραδώσει τα εδάφη στην ανατολική Συρία

Freepen.gr - Μια συνάντηση των πρεσβυτέρων της φυλής Al-Akidat σχετικά με την παρουσία των ΗΠΑ σε αραβικά εδάφη ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11 Αυγούστου, στο χωριό Dheban, στην ανατολική ύπαιθρο του Deir Ezzor.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλείται το almasdarnews.com, η φυλή Al-Akidat δίνει στον Αμερικανό Συνασπισμό προθεσμία να αποσυρθεί από τα αραβικά εδάφη της Συρίας, καθώς τον θεωρεί «πλήρως υπεύθυνο για το χάος και τις δολοφονίες ασφαλείας.

Οι ηγέτες των φυλών Al-Akidat απαίτησαν, όπως ανέφερε το Σπούτνικ, «η διοίκηση της περιοχής να γίνεται από το λαό μας. Άραβες αποκλειστικά, με έμφαση στην ενότητα και την ανεξαρτησία της Συρίας ».

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε τοπικές πηγές στην ύπαιθρο του Ντέιρ Έζορ, λέγοντας ότι σχεδόν 5.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού επιφανών και σεΐχηδων της φυλής Al-Akidat και άλλων φυλών, πραγματοποίησαν εκτεταμένη συνάντηση στο σπίτι του αρχηγού της φυλής, κι έδωσαν στις δυνάμεις του Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ μόνο έναν μήνα για να εκπληρώσει τα αιτήματα που προέκυψαν από τη συνάντηση, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι η αποκάλυψη των δραστών δολοφονιών, η απελευθέρωση κρατουμένων, και η απομάκρυνση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και των συνεργατών τους από τα εδάφη της περιοχής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail