Τραγικός αλ Σαρράζ: Πήρε ένοπλο κατσαπλιά και τον διόρισε στο διπλωματικό σώμα

Freepen.gr - Το 218News έμαθε από μια ενημερωμένη πηγή ότι ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου, Fayez Al-Sarraj, υπέγραψε την Κυριακή απόφαση να διορίσει 150 άτομα για να εργαστούν σε πρεσβείες, και στον κατάλογο περιλαμβάνεται ο Jamal Al-Bakshi, μέλος των ένοπλων σχηματισμών στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες που ελήφθησαν από το 218News από την ίδια πηγή, ο Al-Bakshi, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των ατόμων που ήταν υπεύθυνα για την προστασία του Υπουργού Επικοινωνιών στην Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας, διορίστηκε ως εκπρόσωπος ασφαλείας στην πρεσβεία της Λιβύης στο Ιράν, μετακινούμενός έτσι από τους ένοπλους σχηματικούς στο «διπλωματικό σώμα».

Αυτοί οι μαζικοί διορισμοί έρχονται σε μια στιγμή που οι αρμόδιες αρχές στη Λιβύη αντιμετωπίζουν σοβαρή κριτική εξαιτίας αυτού που πολλοί περιγράφουν ως «υπερβολικό αριθμό» των υπαλλήλων διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό, των οποίων οι προϋπολογισμοί επιβαρύνουν το πάσχον κρατικό υπουργείο Οικονομικών.

Η απόφαση για το διορισμό του προαναφερθέντος, η ισχύς της οποίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ήρθε δύο ημέρες μετά τη συνάντηση του Al-Sarraj με αξιωματούχους της κυβέρνησής του προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της διαφθοράς χωρίς κανένα πρακτικό σχέδιο για την αντιμετώπισή της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail