Ανεξέλεγκτος Ερντογάν: "Η Ελλάδα οδηγείται στο χάος και θα πάθει τη μεγαλύτερη ζημιά"

Freepen.gr - Σε δηλώσεις κατά της Ελλάδας μετά την έκδοση Navtex προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν από την Κερασούντα του Πόντου. Ανέφερε ότι Ελλάδα με τη Navtex θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ακτών και της ναυσιπλοΐας όλων των πλοίων στην περιοχή, αναφέρει το πρακτορείο Ανατολή στην τουρκική έκδοση.

"Για οτιδήποτε προκύψει στην περιοχή υπεύθυνη θα είναι η Ελλάδα και η χώρα που θα πάθει τη μεγαλύτερη ζημιά θα είναι πάλι η Ελλάδα", δήλωσε ο Ερντογάν. είπε.

Ο Ερντογάν είπε ακόμη πως: «Με αυτή τη στάση ενάντια στο διεθνές δίκαιο, την καλή θέληση και τις σχέσεις γειτονίας, η Ελλάδα έχει οδηγηθεί σε ένα χάος που δεν μπορεί να ξεφύγει». 

"Η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι να κάνει με το Oruc Reis και τα πλοία που βρίσκονται στην περιοχή" συμπλήρωσε ο Ερντογάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail