Θα ανακοινώσουν πλέγμα μέτρων για τους μαθητές που δε θα φορούν μάσκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ1 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη, αφού ξεκαθάρισε ότι "δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε όσον αφορά την προσοχή του μαθητή στο μάθημα με τη χρήση της μάσκας, ούτε όσον αφορά την υγεία του" αναφέρθηκε στο τι θα συμβεί με όσους τυχόν δε φορούν μάσκα.

«Τώρα, εάν δεν φορά κάποιος μάσκα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη. Το πλέγμα των μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων -που φυσικά θα υπάρχει- θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπληρώνοντας πως:

«Αλλά σε μεγάλο βαθμό, μην κρυβόμαστε, εξαρτάται από το κάθε σχολείο, από τον εκπαιδευτικό και γι’ αυτό τους θέλουμε όλους συμμάχους και πρεσβευτές όλων αυτών των πολιτικών που εφαρμόζουμε, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail