Μην αφήσετε τον “τρελό” στην “τρέλα” του…

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν εισπράττει παγκόσμια κατακραυγή για τους τσαμπουκάδες του στο Αιγαίο και την ΝΑ Μεσόγειο! Σε συνέχεια εκείνων, στο Ιράκ, την Συρία και την Λιβύη.

Παναγιώτης Αποστόλου
Καθημερινά επιδίδεται σε σόου παραλογισμού, με μια θεώρηση ότι όλη η γη του ανήκει! Μη χάνοντας ευκαιρία να στήνει επετειακές φιέστες ιστορικών γεγονότων για να βγάζει προς τα έξω τον παραλογισμό του.

Έτσι προχθές προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις, μιλώντας στην 949η επέτειο της μάχης του Μαντζικέρτ (σ.σ. η μάχη του Μαντζικέρτ μεταξύ του Βυζαντίου και των Σελτζούκων Τούρκων έγινε στις 26 Αυγούστου 1071 στο Μαντζικέρτ της Τουρκίας κι όπου η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ηττήθηκε).

Επ΄ ευκαιρία αυτής της επετείου, είπε λοιπόν ο Τούρκος “Σουλτάνος”:

«Θα κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο στη Μαύρη θάλασσα, τη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Καλούμε τους συνομιλητές μας να μείνουν μακριά από λάθη που θα τους προκαλέσουν καταστροφή! H Τουρκία δεν θα κάνει “καμία παραχώρηση” και θα κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της στη Μαύρη θάλασσα, τη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Δεν θα συμβιβαστούμε σε αυτά που είναι δικά μας… Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο»! 

Και θα πρέπει να του πει κάποιος, πως μετά ξύπνησε…

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Αυτόν τον φαντασμένο τύπο δεν πρέπει να τον υποτιμάμε! Είναι υποχρεωμένη η ελληνική κυβέρνηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας να έχουν συνεχώς το χέρι στην σκανδάλη!

Περιμένοντας το απρόοπτο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail