Ατομική ευθύνη είναι να δίνεις λεφτά για μεγάλους περιπάτους και όχι για τη θωράκιση των νοσοκομείων

1041483 / pixabay
Ατομική ευθύνη είναι να μην κάνει το κράτος έλεγχο ούτε καν στα γηροκομεία παρά το γεγονός ότι υπήρξαν χώρες που οι μισοί σχεδόν νεκροί ήταν σε γηροκομεία και να κατηγορείς έναν εργαζόμενο γιατί δε ζήτησε λεπτομερή αναφορά των δραστηριοτήτων όσων συνάντησε.

Aτομική ευθύνη είναι να ανοίγεις ανεξέλεγκτα τον τουρισμό, να αδιαφορείς για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού που θα μπορούσε να περιορίσει την ύφεση αλλά μετά να κατηγορείς την ντόπια πλέμπα.

Ατομική ευθύνη είναι να δίνεις λεφτά στους καναλάρχες, όχι στους εργαζόμενους. Ατομική ευθύνη είναι να στοιβάζεις παιδιά σε αίθουσες και όχι να βρίσκεις επιπλέον χώρους και να προσλαμβάνεις παραπάνω καθηγητές.

Ατομική ευθύνη είναι να δίνεις λεφτά για μεγάλους περιπάτους και όχι για τη θωράκιση των νοσοκομείων. Ατομική ευθύνη είναι να βγαίνει η ελληνική αντικαρκινική εταιρεία για τη φωτιά στη Μεταμόρφωση και να λέει ότι σε άλλες χώρες θα είχε γίνει εκκένωση και να μην κουνιέται φύλο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail