Ο Διακόπουλος παραιτήθηκε, η απορία δε λύθηκε! Ή μήπως όχι;

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του:

«Η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού. Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα»

Τελικά ο κ. Διακόπουλος παραιτήθηκε επειδή δημιουργήσε πρόβλημα στον πρωθυπουργό; Είπε την αλήθεια για το τουρκικό ερευνητικό ή όχι; Βέβαια το πλοίο εισήλθε με ταχύτητα και διάταξη έρευνας. Το αν αποτυγχάνει λόγω θορύβου, δε σημαίνει ότι δεν τη διεξάγει.

Η αλήθεια είναι πως η δουλειά ενός συμβούλου είναι αυτό που ορίζει η λέξη, να συμβουλεύει, όχι να βγαίνει στα κανάλια. Εκτός κι αν βγήκε επίτηδες μπροστά για να...αποβιβαστεί. Κι αυτό πρέπει να μας ανησυχεί...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail