Για να μάθετε τι σημαίνει "προφορική υποστήριξη", ρωτήστε τους Κούρδους

Μόνο οι μπανανίες καυχώνται για λεκτική υποστήριξη. Η Γαλλία δε θα πάει κόντρα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Το δε Ισραήλ δεν έχει αναγνωρίσει ούτε τη γενοκτονία των Αρμενίων ούτε των Γιεζίντι. Μαντέψτε γιατί! Από το πολύ...αντιτουρκικό μένος.

Ρωτήστε τους Κούρδους για προφορική υποστήριξη. Έχεις κυβερνήσεις που ξεπουλάνε τη χώρα, είναι υποτακτικοί της Γερμανίας, οδηγούν σε δημογραφική κατάρρευση και εξαθλιωση το λαό, έχουν αφήσει το έθνος στην τύχη του, αλλά θα υπερασπιστούν τα σύνορα!

Η αφέλεια και η απουσία σκέψης της μάζας είναι τραγική. Αυτό φάνηκε και από τον κορωνοϊό. Όλες οι χώρες θα παρακαλούσαν για λεκτικές καταδίκες τη στιγμή που θα μπορούσαν ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν. Μόνο οι μπανανίες καυχώνται για λεκτική υποστήριξη.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

---
φωτο: anfenglishmobile.com/women/ypj-we-promise-to-realize-the-dreams-and-ideals-of-our-martyrs-45973
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail