Ο Τσελίκ μιλά για το μπόι μας και προειδοποιεί με ελληνική τραγωδία!

Freepen.gr - Την άποψη ότι η Ελλάδα απατάται οικτρά αν νομίζει ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία χωρίς την Τουρκία ανααφερόμενος στη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ (δηλαδή Ομηρος) Τσελίκ, σε ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος.

Στις νέες του ανθελληνικές τοποθετήσεις ο Τσελίκ ανέφερε πως: «Η Ελλάδα παίζει λάθος παιχνίδι. Κάνει παιχνίδια που ξεπερνούν το ύψος της. Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Αυτό το παιχνίδι που παίζετε, μπορεί να μετατραπεί σε ελληνική τραγωδία. Δε θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Δε θα επιτρέψουμε να παίζετε ελληνικό θέατρο μέσω της διπλωματίας»

Και συμπλήρωσε πως: «Δεν έχουμε κάτι να σας παραχωρήσουμε στη Γαλάζια Πατρίδα, στην Πατρίδα των Αιθέρων ούτε στην Πατρίδα της Ξηράς».

Και όμως η ελληνική κυβέρνηση συζητά για διάλογο αρκεί να μην υπάρχουν απειλές. Δηλαδή το πρόβλημά μας είναι το αμπαλάζ ή το περιεχόμενο;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail