Τουρκική εξυπνάδα με παλαιότερο βίντεο όπου τάχα φαίνεται η Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ (και ξανά τις έφαγαν)

Freepen.gr - Τουρκική εξυπνάδα με δήθεν βίντεο όπου δείχνει την..."απάντηση που δώσαμε στους Ελληνες" στα πλαίσια της προπαγάνδας. Προφανώς το καθεστώς θεωρεί το λαό του τόσο χαλβά ώστε ένας εκ των προπαγανδιστών του πήρε ένα παλαιότερο βίντεο με κυνηγητό τουρκικού σκάφους με ελληνική κανονιόφορο, εξαφάνισε τον αριθμό του πλοίου, το βάπτισε ΛΗΜΝΟΣ και το σέρβιρε στο κοινό.

Το βίντεο κλείνει την κατάλληλη στιγμή για να μη δουν το...ξύλο που έφαγε από την ταχύτατη ελληνική κανονιοφόρο, ο τούρκος κυβερνήτης.



Και επειδή λοιπόν η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει, άσχετα αν προκαλεί γέλια με την προχειρότητά της, άλλωστε σε άλλο κοινό απευθύνεται, η ελληνική κυβέρνηση ας βγει επιτέλους να πει στον ελληνικό λαό τι πραγματικά και που ακριβώς συνέβη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail