Οι Ελληνες δέκα χρόνια τώρα έχουν ειδικούς να τους κουνάνε το δάχτυλο

Arcaion / pixabay
Θα ήθελα τώρα να κάνω μία κατάθεση ψυχής, γιατί πραγματικά προσωπικά δεν αντέχω άλλο τα περί κορονοϊού και αν συνεχίσουν νομίζω θα πάθω νευρικό κλονισμό και ψυχανεμίζομαι ότι είναι πολύς κόσμος σε αυτή την κατάσταση και οι "¨ειδικοί" δεν έχουν πάρει χαμπάρι.

Ελένη Παπαδοπούλου
 
Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που εδώ και δέκα χρόνια έχει στο κεφάλι του διάφορους ειδικούς να τους κουνάνε το δάχτυλο και να τους λένε θα κάνεις αυτό, θα κάνεις εκείνο, σκύψε λίγο, τώρα σκύψε και άλλο κτλ. Συνεχώς τίποτα δεν κάνουμε σωστά, όλα τα κάνουμε λάθος και πάντα θα έρθει ο ειδικός Χανς Φούχτεν Μπούχτεν να μας διορθώσει επακουμβίζοντας μας, άλλοτε ολίγον, άλλοτε πολύ.

Οι Έλληνες έχουν σκύψει το κεφάλι εδώ και δέκα χρόνια και δέχτηκαν οποιαδήποτε εξυπνάδα ερχόταν του κάθε Φούχτεν, μέχρι και την παραχώρηση εδαφών και να πληρώνουμε πλήθη από τα βάθη του κόσμου.

Δέκα χρόνια ανεχόμαστε και ακούμε ότι απίστευτο αντιτίθεται στην κοινή λογική, στο συμφέρον της χώρας, στην ευημερία αυτού του λαού.

Δέκα χρόνια έχει γίνει το συκώτι μας τούμπανο, ο κόσμος έχει λαλήσει, προκοπή δε βλέπει, βρίσκεται σε μία μόνιμη ανησυχία για το τί θα του ξημερώσει αύριο.

Και έρχονται τώρα, που είμαστε ήδη στα όρια μας, που φως στο τούνελ δε βλέπουμε, να παίζουν με τα νεύρα μας και με την υγεία μας εδώ και έξι μήνες.

Το να τρομοκρατείς τον κόσμο που επί δέκα χρόνια τον πρήζουν, να τον εμπαίζεις αλλάζοντας κάθε τρεις και λίγο τις οδηγίες, το να δίνεις συνέχεια διαταγές που τον καταστρέφουν οικονομικά, που περιορίζουν τη δραστηριότητα του βλακωδώς, το να διώκεις την αντίθετη άποψη ακόμη κι αν είναι ηλίθια, το να βγάζεις κάθε μέρα στην τηλεόραση αντιπαθητικούς ανθρώπους που κουνάνε το δάχτυλο σε 10 εκατομμύρια κόσμο λες και αυτοί έχουν το θέσφατο, γιατί είσαι ευθυνόφοβος ή γιατί αποφάσισες να επενδύσεις στην τρομοκρατία, αντί στην ψυχραιμία, δεν αντέχεται άλλο αγαπητοί.

Ο κόσμος είναι στα κάγκελα.
Δυστυχώς για κάποιους δε βρέχει.

Δέκα χρόνια έχουμε υποστεί τα πάνδεινα από ειδικούς και από Φούχτεν και φως δε βλέπουμε. Η χώρα είναι σε μαύρα χάλια.

Ή κάνετε δουλειά ή άντε στο καλό, πάμε για κάτι άλλο.
Το να παίζετε με τα νεύρα μας δεν είναι πολιτική.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail