«Η Τουρκία θα δώσει σκληρό μάθημα και θα καταρρίψει αεροσκάφη των ΗΑΕ αν παραβιάσουν την κυριαρχία της»

Freepen.gr - Η Τουρκία δε θα διστάσει να καταρρίψει αεροσκάφη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) που θα παραβιάσουν την τουρκική κυριαρχία στην ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε την Παρασκευή η εφημερίδα Al-Quds Al-Araby που εδρεύει στο Λονδίνο την Παρασκευή, επικαλούμενη μια τουρκική πηγή.

«Δε θα διστάσουμε να καταρρίψουμε αεροσκάφη των ΗΑΕ αν πλησιάσουν τα τουρκικά ύδατα ή την περιοχή εργασίας του Oruç Reis κοντά στο νησί της Κρήτης στην ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε η πηγή που μίλησε στο Al-Quds Al-Araby και μεταφέρει το Middle East Monitor.

Στις 21 Αυγούστου, τα ΗΑΕ έστειλαν τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-16 για να σταθμεύσουν στην αεροπορική βάση της Κρήτης για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Μεσόγειο.

«Τα ΗΑΕ προσπαθούν να παίξουν έναν ρόλο μεγαλύτερο από το μέγεθός τους. Παίζουν με τη φωτιά. Εάν παραβιάσουν τιςκόκκινες γραμμές ή πλησιάσουν τα τουρκικά ύδατα, θα λάβουν ένα σκληρό μάθημα», ανέφερε η πηγή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail