Το να αποπέμπεις έναν τραγουδιστή επειδή δε σ' αρέσουν οι απόψεις του αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις

Σίγουρα, μπορεί κάποιος να κάνει κριτική στις πολιτικές της κυβέρνησης στο ζήτημα της πανδημίας με πολύ καλύτερο τρόπο από τον Λεωνίδα Μπαλάφα. (τα περί...Ρόθτσιλντ και 5G που ξεστόμισε ήταν ουρανομήκεις σαχλαμάρες). Και επίσης, ο Κουτσόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να κόψει τον Μπαλάφα από ένα φεστιβάλ που στήνει και διοργανώνει ο ίδιος. 


Όμως μέσα στο ασφυκτικό κλίμα υστερίας και λογοκρισίας που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο μέτωπο του κορωνοϊού, το να αποπέμπεις έναν τραγουδιστή από ένα μουσικό φεστιβάλ επειδή δεν σου αρέσουν οι πολιτικές του απόψεις (κακά τα ψέματα, ο κορωνοϊος πρωτίστως είναι ζήτημα πολιτικό) αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις και θυμίζει παλαιότερες σκοτεινές εποχές. 

Και ακόμη πιο επικίνδυνο είναι πως όλοι οι δημοσιογράφοι και οι ινφλουενσερς της κακίας ώρας όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά χειροκρότησαν την απόφαση του Κουτσόπουλου (φανταστείτε ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις τους αν έκοβαν από φεστιβάλ έναν τραγουδιστή επειδή θαυμάζει τον Στάλιν και τις κομμουνιστικές δικτατορίες). 

Γίνεται πια φανερό ότι οι ελίτ του Μενουμεσπιτακισμού δεν είναι ευχαριστημένες μόνο με τη φίμωση όσων αμφισβητούν το αφήγημα Τσιόδρα/Μαγιορκίνη. Θέλουν και την επαγγελματική τους εξόντωση, θέλουν μια ολοκληρωτική κοινωνία όπου δε θα υπάρχει πουθενά χώρος για όποιον αμφισβητεί τις κυβερνητικές πολιτικές! Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Μήπως θα μας ζητάνε και πιστοποιητικό κορωνο-φρονημάτων για να προσληφθούμε στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα;

Και ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται με τις ευλογίες Δεξιάς και Αριστεράς...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail