Τρία μέρη που δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου

Τι πρέπει να προσέχεις...

Μπορεί το κινητό να έχει γίνει πλέον προέκταση του χεριού μας, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί με την χρήση του. Και μιλάμε αφενός για το πόση ώρα μιλάμε σε αυτό, αφετέρου για την αυξημένη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου. Ποια είναι αυτά;

Η τσέπη

Είναι με σιγουριά ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη μας. Σύμφωνα με έρευνες η τσέπη είναι το χειρότερο μέρος που μπορούμε να βάλουμε το κινητό μας. Κι αυτό γιατί όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και βρίσκεται στην τσέπη μας, η ακτινοβολία είναι 2-7 φορές μεγαλύτερη από το αν είναι τοποθετημένο στην τσάντα.

Το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου

Είτε οι πολύ υψηλές είτε οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι οι χειρότερες για ένα κινητό. Είναι, λοιπόν, λάθος να βάζεις το κινητό στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου καθώς μπορεί να χαθούν δεδομένα αλλά και να φθαρεί η μπαταρία, σύμφωνα με το Time.

Στο μπάνιο

Είναι το σημείο του σπιτιού που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ το κινητό σου. Κι αυτό γιατί τα μικρόβια μπορεί να είναι παντού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Applied and Environmental Microbiology, και να μεταφερθούν από τις βρώμικες επιφάνειες στο κινητό σου.

Από: news.gr
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.