Συντηρεί την ετοιμότητα ο Χαφτάρ και επαλαμβάνει ότι θα εκδιώξει τους Τούρκους

Freepen.gr - Την Πέμπτη, ο Αρχηγός του Εθνικού Στρατού, στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, συναντήθηκε με τους αξιωματικούς των θαλάμων επιχειρήσεων, έναν αριθμό ηγετών και διοικητών των στρατιωτικών ζωνών.

Ο Χαφτάρ συζήτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βεγγάζης τις τελευταίες στρατιωτικές εξελίξεις στη χώρα, καθώς και την ετοιμότητα όλων των μονάδων του εθνικού στρατού.

Ο Γενικός Διοικητής του Εθνικού Στρατού έχει εντείνει τις επισκέψεις επιθεώρησης σε στρατιωτικά στρατόπεδα και τάγματα που ακολουθούν τη Γενική Διοίκηση, για να προσδιορίσει την ετοιμότητά τους σε αυτή την κρίσιμη καμπή στο ρου των γεγονότων στη Λιβύη και με την επικείμενη πιθανή επίθεση της Τρίπολης σε Σίρτη - Τζούφρα.

Επιβεβαίωσε στις τελευταίες του δηλώσεις ότι ο κύριος στόχος τώρα είναι να εκδιώξουν τους μισθοφόρους και τους Τούρκους από ολόκληρο το έδαφος της Λιβύης, επισημαίνοντας στον στρατό ότι έχει διακεκριμένους και άξιους ηγέτες, και διαθέτουν αρκετή εμπειρία για να εξαλείψουν αυτές τις ομάδες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail