Ο Σίσι διέταξε τον Αιγυπτιακό Στρατό να είναι έτοιμος για μάχη ανά πάσα στιγμή

Freepen.gr - Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι έδωσε εντολή στον αιγυπτιακό στρατό να συνεχίσει να διατηρεί τα υψηλότερα επίπεδα ετοιμότητας και μάχης για την εκτέλεση οποιωνδήποτε καθηκόντων που του έχουν ανατεθεί.

Αυτή η εντολή ήρθε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε ο Σίσι την Τετάρτη με τον διοικητή της δεύτερης στρατιάς, τον επικεφαλής της Αρχής Μηχανικών των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων και τον επικεφαλής της Αρχής Οικονομικών Υποθέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αιγύπτιος προεδρικός εκπρόσωπος απέδωσε τη σχετική εντολή στην ανάγκη να διατηρηθεί  την ετοιμότητα για τις τρέχουσες προκλήσεις στην αραβική περιοχή.

Το αιγυπτιακό κοινοβούλιο εξουσιοδότησε τις ένοπλες δυνάμεις να διεξάγουν αποστολές εκτός των συνόρων προς τη στρατηγική δυτική κατεύθυνση, αφού ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Ελ-Σίσι συναντήθηκε με τους πρεσβύτερους των φυλών της Λιβύης στις 16 Ιουλίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail