Υποχρεωτική η μάσκα στο κατάστρωμα αφού ο ιός πετά, κολυμπά και κάνει τριπλό άξελ

Dannysee / pixabay
Η χώρα βουλιάζει σε πολύ σοβαρά προβλήματα και κυβέρνηση με ΜΜΕ παίζουν τις κουμπάρες με τον ασήμαντο κορονοϊό. Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ λοιπόν ονόματι Δαΐκος, ειδικός, δεν τα λέω εγώ, μιλάει για 1 κρούσμα ανά 100.000 άτομα. Οι δε γιατροί έχουν διαπιστώσει ότι ο ιός έχει μεταλλαχθεί και έχει εξασθενήσει γι'αυτό και τα κρούσματα δεν παθαίνουν πια καν πυρετό.

Ελένη Παπαδοπούλου
Η δε Ολλανδία ανακοίνωσε ότι δε θα επιβάλλει μάσκα στον πληθυσμό, γιατί τα αποτελέσματα της χρήσης της αμφισβητούνται. Ελα, δεν το πιστεύω. Στην Ολλανδία δεν θα έχουν καλούς ειδικούς φαίνεται, σαν τους δικούς μας, που ξέρουν ας πούμε ότι στα 40άρια η μάσκα είναι πολύ αποτελεσματική αν θέλεις να πεθάνεις από ασφυξία.

Στα καθ'υμάς, ενώ η χώρα βουλιάζει, ανακοίνωσαν την υποχρέωση μάσκας και στο κατάστρωμα των πλοίων, διότι ως γνωστόν ο ιός πετάει, κολυμπάει και κάνει και τριπλό άξελ με διπλό λουπ, όταν έχει κέφια.

Ο δε Μόσιαλος στεναχωριέται που στις διακοπές τον Αύγουστο χαλαρώσαμε και δεν ντυνόμαστε με την στολή αστροναύτη να βγούμε στο μπιτσόμπαρο, ούτε κρατάμε αποστάσεις στην παραλία. Δυστυχώς Μόσιαλε και κάθε Μόσιαλε το μοντέλο άνθρωπος κατασκευαστικά δεν διαθέτει κουμπάκια και έχει και μία κακιά συνήθεια εκ γενετής. Θέλει να ζήσει, δεν θέλει να μπει σε γυάλα με φορμόλη μέχρι να πεθάνει. Κοιτάξτε να βγάλετε βελτιωμένη έκδοση Ανθρωπος 2.0. με κουμπιά να κάνετε δουλίτσα.

Εν κατακλείδει, η χρήση μάσκας διά πάσαν νόσον και πάσα......, ξέρετε εσείς, είναι ένα καθαρά εισπρακτικό μέτρο, για να γεμίσει η κυβέρνηση τα ταμεία εν όψη κραχ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail