Παραχωρούμε τμήματα εθνικής κυριαρχίας για να ακυρώσουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο


Το ανακλαστικό «επιχείρημα» ότι αφού αντιδρούν οι Τούρκοι στη Συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου, κάτι καλό θα έχει η Συμφωνία δεν στέκει. Διότι οι Τούρκοι μπορεί να αντιδρούν για δικούς τους λόγους. Μπορεί και να δυσαρεστούνται επειδή ήθελαν 100 και πέτυχαν 90.

Αναστάσιος Λαυρέντζος

Η Συμφωνία πρέπει να κριθεί βάσει του περιεχομένου της. Και η αλήθεια είναι μια:
Από την ώρα που κηρύχθηκε το παράνομο τουρκολυβικό σύμφωνο, η Ελλάδα προσπαθεί να το ακυρώσει, παραχωρώντας τμήματα της κυριαρχίας της για να αποσπάσει τις υπογραφές τρίτων. Και οι τρίτοι το ξέρουν και κάνουν πλιάτσικο στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, απαιτώντας την υπογραφή λεόντιων συμβάσεων!

Όμως η Ελλάδα πλανάται αν νομίζει ότι έστω και με τέτοιο κόστος θα περιχαρακώσει την κολοβωμένη κυριαρχία της. Διότι αργά ή γρήγορα θα υποχρεωθεί να την επικυρώσει απέναντι στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ το τουρκολυβικό σύμφωνο έχει υποχρεώσει την Ελλάδα να αιμορραγεί. Βλέπετε κάποια ελληνική επιτυχία σε αυτό; Βλέπετε να έχει χάσει κάτι η Τουρκία;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail