Στους δρόμους ο λαός της Τρίπολης: Σιχάθηκε τη διαφθορά της κυβέρνησης Σαρράζ

@AlHadath
Freepen.gr - Εκατοντάδες Λιβύοι, κυρίως νέοι, συνεχίζουν να διαμαρτύρονται ενάντια στη διαφθορά και την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Οι μεγάλες διαμαρτυρίες τραβούν την προσοχή του ξένου Τύπου, με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro να επισημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε νέα διαδήλωση παρά την παρέμβαση της Δευτέρας από τον επικεφαλής της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA), Fayez Al-Sarraj, ο οποίος είπε ότι ήταν αποφασισμένος να καταπολεμήσει τη διαφθορά και υποσχέθηκε έναν επερχόμενο ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου.

«Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν τη διαφθορά που αυξάνει τη δοκιμασία ενός πληθυσμού που εξαντλείται από τα πολλά χρόνια συγκρούσεων», δήλωσε η Figaro.

«Η διαδήλωση [την Τρίτη] εποπτεύτηκε από την αστυνομία, για να αποφευχθούν συγκρούσεις, όπως συνέβη την Κυριακή, όταν άγνωστοι ένοπλοι άνδρες άνοιξαν πυρ εναντίον των διαδηλωτών και τραυμάτισαν μερικούς από αυτούς», αναφέρει η εφημερίδα.

Άραγε από αλλού το περίμενε και από αλλού θα το βρει ο τουρκόφιλος και τουρκογενής Sarraj που παραδόθηκε αμαχητί στην Αγκυρα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail