Οι Τούρκοι παραβιάζουν την κυριαρχία μας, εμείς ασχολούμαστε με Χαρδαλιάδες, Σύψες κι ωράρια στα μπαρ

Το τούρκικο πλοίο πάει και έρχεται όχι γιατί κάνει βόλτες, αλλά γιατί έτσι προφανώς γίνονται οι έρευνες. Πριν λίγες ημέρες είπε ο Συρίγος ότι η πορεία του δείχνει ότι πιθανόν προσπαθεί να κάνει έρευνες (τί να πει ο άνθρωπος) και ακολούθησε ο Διακόπουλος που είπε "Έχει κάνει έρευνες, μην κοροϊδευόμαστε". 

Ελένη Παπαδοπούλου

Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει. Θα ήταν παντελώς ηλίθιο εκ μέρους της Τουρκίας να ξοδεύει τόσα χρήματα σε ένα πλοίο που πάει και έρχεται, χωρίς να κάνει τίποτα τόσες ημέρες. Ο Διακόπουλος παραδέχτηκε το προφανές. Και τον παραιτήσανε, αντί να παραιτηθούν.

Εμείς όλο αυτό τον καιρό ασχολούμαστε με το τί ώρα θα κλείνουμε τα μπαρ στην Πάρο, αν έχουμε 200 ή 250 "κρούσματα", που δεν είναι κρούσματα, αλλά είναι ασυμπτωματικοί κατά κύριο λόγο, που όπως λέει ο ΠΟΥ δεν κολλάνε τον ιό σε άλλους, βγάζουμε φωτογραφίες από το Μοναστηράκι χωρίς κόσμο και ακούμε τον Σύψα ως Θεό. Στο μεταξύ η Τουρκία μας "επακουμβίζει" την υφαλοκρηπίδα κανονικότατα.

Ο στόλος μας παρακολουθεί την παραβίαση αμήχανος προφανώς, ο Τούρκος αναθαρρεύει και στέλνει και άλλα ερευνητικά στην Κύπρο, την Παρασκευή θα μας έχει και εκπλήξεις ο Ερντογάν είπε, κι εμείς ασχολούμαστε με τον Χαρδαλιά.

Και μην μου πει κανείς άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Ενα είναι. Το πόσο ένας λαός στροφάρει, πόσο θέλει να είναι ελεύθερος και αξιοπρεπής. Συγγνώμη, αλλά όλο αυτό είναι μία τεράστια ξεφτίλα για την χώρα. Οφείλουν να πουν την αλήθεια και να κοιτάξουν ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το τί ώρα θα κλείνουν τα μπαράκια και το αν θα φοράμε μάσκα και στην τουαλέτα δεν είναι προβλήματα μίας χώρας που βάλλεται. Είναι προβλήματα για Αντουανέτες, που έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα.

Παρεμπιπτόντως να πω ότι στην Ελλάδα την ειδησεογραφία την μονοπωλεί ο κορονοϊός και ότι πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα με Χαρδαλιάδες, Σύψες κτλ τηλεοπτικούς αστέρες. Τέτοια προσωπολατρεία και προσωποποίηση του κορονοϊού δεν υπάρχει σε άλλη χώρα. Και σε αυτό παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από την όλη ιστορία είναι ότι έχουμε κατεβάσει όλο τον στόλο με τρομερό κόστος σε χρήμα και δυναμικό, για να είναι θεατής στις παραβιάσεις του Τούρκου. Τί τους ταλαιπωρούν τους ανθρώπους αφού τους έχουν διακοσμητικούς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail