Όλοι αυτοί που έριξαν την ευθύνη στον εργαζόμενο επειδή συγγενής του πήγε σε συναυλία

Tumisu / pixabay
Σκέφτομαι όλους αυτούς που έριξαν την ευθύνη στον εργαζόμενο επειδή συγγενής του πήγε σε συναυλία. Βλέπουν τόσο στενά τα πράγματα που δεν αναρωτήθηκαν τι είναι πιο λογικό, να ψάχνει ο καθένας που πήγαν οι συγγενείς του ή να κάνει το κράτος τεστ σε δομές ευπαθών ομάδων;

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Οι ίδιοι που δεν κατάλαβαν ότι κοινοποιώντας 150 φορές την είδηση με την 27χρόνη γιατρό διέψευδαν την επιχειρηματολογία τους πως όταν κάτι είναι ο γενικός κανόνας δεν υπερτονίζονται μεμονωμένα περιστατικά.

Οι ίδιοι που βασικά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το θέμα είναι πόσοι θα χρειαστούν ΜΕΘ και ποιοι κινδυνεύουν να μην τα καταφέρουν ακόμη κι αν μπουν σε ΜΕΘ δηλαδή αυτοί που κινδυνεύουν να πεθάνουν, όχι τα κρούσματα. Οι ίδιοι που θεωρούν ότι υπάρχουν λεφτόδεντρα και ότι αν καταστραφεί η οικονομία δε θα την πληρώσουν οι ευπαθείς.

Όμως αυτοί που παίρνουν τα μέτρα έχουν εξασφαλίσει και τα εγγόνια τους. Οι ίδιοι που θεωρούν ως θέσφατο κάτι επειδή το είπαν συγκεκριμένοι λοιμωξιολόγοι αγνοώντας ή λοιδορώντας όσους γιατρούς διαφωνούν με αυτούς που προβάλλουν τα μέσα αγνοώντας ότι υπάρχουν γιατροί εξαρτημένοι από κόμματα, συμφέροντα κτλ και που στην τελική δεν ρισκάρουν τίποτα αν δεν επαληθευτούν, ενώ η επιβίωση άλλων ανθρώπων τίθεται σε κίνδυνο. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί ψηφίζουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail