Μαύρο χιούμορ ή άγριο δουλεμα;

Στο αυτοκίνητο άκουγα την συνέντευξη ενός υψηλόβαθμου συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ(Τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσίων υπαλλήλων), και δεν μπορούσα να καταλάβω, αν πίστευε ότι, με αυτά που έλεγε υπερασπίζεται την δημόσια διοίκηση και τους δημόσιους υπαλλήλους, ή έκανε χιούμορ.


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν εξυπηρετούνται οι πολίτες στην εποχή της πανδημίας, απάντησε: "Ναι οι πολίτες εξυπηρετούνται, όπως πάντα".

Σε ερώτηση, αν και με τις άδειες "ειδικού σκοπού" πολλών υπαλλήλων, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, απάντησε: "Κανένα πρόβλημα, όσοι έρχονταν εξυπηρετούνταν"

Σε άλλη ερώτηση, αν έχει την ίδια γνώμη και ο αρμόδιος υπουργός, απάντησε: "Ναι εξέφρασε δημόσια και στην συνάντηση που είχαμε μαζί του, την ικανοποίησή του".

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ό,τι, οι ακροατές διαμαρτύρονται ότι τηλεφωνούν και κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο όπως και στην ΔΕΗ και σε όλες σχεδόν τις ΔΕΚΟ, απάντησε: "Έχουμε ελλείψεις υπαλλήλων, πρέπει να γίνουν προσλήψεις".

Νομίζω ότι, αν τα πάρεις ως χιούμορ, παρ' ότι μαύρο, βγάζει γέλιο.

Πιστεύω ότι, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι θα αγανακτούσαν, αν τον άκουγαν, γιατί η αξιοπρέπειά τους δεν θα τους επέτρεπε να τα αποδεχθούν.

Κλείνοντας ο συνδικαλιστής είπε και την γνωστή ατάκα: "Χρειάζεται εκσυγχρονισμό η δημόσια διοίκηση", και εγώ ησύχασα, αφού κατάλαβα ότι, ήταν πιστός στην κυβερνητική.

Μπράβο στην κυβέρνηση, πέτυχε εκεί που απέτυχαν όλες οι προηγούμενες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail