Μας πρήξατε!

Όταν είσαι απέναντι σε ένα βιαστικό εμβόλιο, δε σημαίνει ότι είσαι απέναντι στα εμβόλια. Όταν αναρωτιέσαι γιατί καταστρεψαν την οικονομία για μια πανδημία που σε ορισμένες χώρες σχεδόν οι μισοί νεκροί είναι σε κλειστούς ελεγχόμενους χώρους δηλαδή σε γηροκομεία και αυτό γιατί άφηναν άρρωστα μέλη του προσωπικού να φροντίζουν τους ηλικιωμένους, δε σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει πραγματική πανδημία σαν την ισπανική γρίπη.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Το ακριβώς αντίθετο μάλλον σημαίνει. Δηλαδή ότι δεν είσαι χειραγωγημένο αμόρφωτο πρόβατο και διαθέτεις τουλάχιστον κριτική ικανότητα όταν ποστάρεις ηλίθια σκίτσα και τσιτάτα τύπου οι μάσκες κρύβουν τσιπάκια, που σημαίνει ότι είσαι ανίκανος να διατυπώσεις έστω και μια στοιχειώδη επιχειρηματολογία.

Όταν επαγγελματίες της υγείας μας φέρνουν τον εαυτό τους σαν παράδειγμα στη χρήση της μάσκας εγώ συμφωνώ με μια προσθήκη όμως. Ας επικρατήσουν στα νοσοκομεία οι ίδιες συνθήκες που αντιμετωπίζει ένας ψήστης και μετά ας βγουν να μας πουν τα ίδια.

Στο τέλος του χρόνου θα γίνει σύγκριση των θυμάτων του κορωνοϊού της πανδημίας της αποκάλυψης που ψάχνουμε τα υποκείμενα νοσήματα των θυμάτων με τα θύματα από άλλες ασθένειες και κει αν και δεν το προβλέπει κανένα μαθητικό μοντέλο, κάτι μου λέει ότι έρχεται κλάμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail