Ένας νευρικός πρωθυπουργός που εμπιστεύεται τις Ε.Δ, αλλά καθόλου τον εαυτό του;

Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό στο διάγγελμά του, είναι η εμπιστοσύνη στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας. Στα υπόλοιπα έχουμε σοβαρές ενστάσεις. Όπως πχ ότι η χώρα δεν κάνει εκπτώσεις, διότι σε τέτοιες προχώρησε τόσο με την Ιταλία, όσο κυρίως και με την Αίγυπτο.

Του Στρατή Μαζίδη

Το διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη ήταν έκτακτο, δηλαδή μη προγραμματισμένο. Συνεπώς ήταν εκτός του όποιου πολιτικού-επικοινωνιακού σχεδιασμού και οφειλόταν σε έκτακτο λόγο. Άραγε έχει σχέση με κάποιο συμβάν που μπορεί να έλαβε χώρα τα ξημερώματα; Μηπώς αυτό τον τρόμαξε;

Κατά τα λοιπά δεν μπορεί να μην προσέξει κανείς ότι ο πρωθυπουργός κινούσε το σώμα του νευρικά κάθε λίγο, υπέπεσε σε σαρδάμ με την στρατιωτικοποίηση και δείχνει να προσπαθεί να οχυρωθεί πίσω από συμμαχίες και την ανύπαρκτη Ε.Ε.

Αν η χώρα δεν κάνει εκπτώσεις, τότε γνωρίζει ο πρωθυπουργός πολύ καλά ότι ένας διάλογος με την Τουρκία θα ολοκληρωθεί πριν καν ξεκινήσει. Ίσως θα πρέπει να μας απαντήσει στους 13 μήνες που κρατά το τιμόνι της χώρας, τι έκανε για να ενισχύσει την Εθνική Αμυνα στα μέτρα του δυνατού.

Ο πρωθυπουργός ήταν μάλλον τρομαγμένος. Θα του ταίριαζε περισσότερο να είχε το ίδιο αξίωμα στο Βέλγιο ή την Ολλανδία. Ευτυχώς που δεν τρόμαξαν κάποιοι άλλοι πολύ νωρίς το πρωί. Πάντως το Ορούτς Ρέις άλλαξε ρότα.

Σε κάθε περίπτωση είναι επιτακτική ανάγκη όμως να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και τον τόπο του...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail