Κουρδικά σαμποτάζ με σειρά εμπρησμών στην Κωνσταντινούπολη κατά φιλοκυβερνητικών στόχων

Freepen.gr - Η Πρωτοβουλία Jinên Tîrêjên Rojê ανέλαβε την ευθύνη για τέσσερις εμπρηστικές στην Κωνσταντινούπολη αναφέροντας ότι έβαλε φωτιά σε ένα εργοστάσιο, καθώς και 13 οχήματα που ανήκαν σε φασίστες και συνεργάτες, μεταφίδει το πρακτορείο Firat.

Σε γραπτή δήλωση, η οργάνωση σημειώνει: «Χαιρετίζουμε τη συνεχιζόμενη ιστορική αντάρτικη αντίσταση στο Κουρδιστάν και τιμούμε τους μάρτυρες μας που ηγήθηκαν αυτής της αντίστασης».

Η δήλωση πρόσθεσε ότι οι εμπρηστικές ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα διαφορετικά μέρη στην Κωνσταντινούπολη.

«Στις 23 Αυγούστου, οι μονάδες μας πραγματοποίησαν πράξη σαμποτάζ εναντίον εργοστασίου που ανήκε σε μια φαρμακευτική εταιρεία παραγωγής που ανήκει στους υποστηρικτές του AKP στο Σίλιβρι της Κωνσταντινούπολης. Το εργοστάσιο και τρία οχήματα που ανήκουν στην εταιρεία κάηκαν και καταστράφηκαν. Η εταιρεία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Στις 24 Αυγούστου, 4 οχήματα που ανήκαν σε μέλη του AKP κάηκαν και καταστράφηκαν από τις μονάδες μας στο Fatih της Κωνσταντινούπολης.

Στις 24 Αυγούστου, δύο πολυτελή οχήματα που ανήκαν σε έναν επιχειρηματία από το AKP κάηκαν και καταστράφηκαν από τις μονάδες μας στο Beykoz της Κωνσταντινούπολης.

Στις 25 Αυγούστου, 4 οχήματα που ανήκαν σε συνεργάτες κάηκαν και καταστράφηκαν από τις μονάδες μας στο Kartal της Κωνσταντινούπολης».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail