"Επίθεση" στο Καστελλόριζο από τον Ερντογάν δια...κοινής-παράλογης- λογικής

Freepen.gr - Σε ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στο ΑΚΡ αναφέρθηκε και στο θέμα της "έρευνας" του Ορούτς Ρέις  σημειώνοντας ότι η στάση της Ελλάδας σε Αιγαίο και Μεσόγειο είναι κακόβουλη".

«Η στάση της Ελλάδας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο είναι κακόβουλη. Η απαίτηση για ναυτική δικαιοδοσία στο νησί Καστελλόριζο, 2 χιλιόμετρα από την τουρκική ακτή και 580 χιλιόμετρα από την ηπειρωτική Ελλάδα, δεν μπορεί να εξηγηθεί με κοινή λογική. Ο ισχυρισμός ότι ένα νησί 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων έχει 40 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα θαλάσσιας έκτασης είναι αστείο και αβάσιμο από την άποψη του διεθνούς δικαίου. Σας καλώ να σεβαστείτε τα δικαιώματα και το νόμο. Η λύση στην Ανατολική Μεσόγειο είναι μέσω διαλόγου και διαπραγματεύσεων. Εάν ενεργείτε με την κοινή λογική, μπορείτε να βρείτε μια φόρμουλα που να προστατεύει τα δικαιώματα όλων. Ποτέ δεν ψάχνουμε για περιττή περιπέτεια, ούτε ένταση». 

«Ωστόσο, όσοι επιτίθενται στους συγγενείς μου και τους αδελφούς μου στη Δυτική Θράκη πρέπει να γνωρίζουν ότι θα δώσουν εξηγήσεις». 

Το μόνο που δεν μπορεί να εξηγηθεί με κοινή λογική είναι η λογική του παραλόγου του ελληνικής καταγωγής και απόγονου εξισλαμισμένων, Τούρκου προέδρου, να μετρά την απόσταση του Καστελλορίζου από την ηπειρωτική Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail