Κινέζικο πυρηνικό υποβρύχιο στην είσοδο μυστικής υπόγειας βάσης!

Sinοdefence.com
Freepen.gr - Μια σπάνια δορυφορική εικόνα παρουσιάζει κινέζικο υποβρύχιο που φαίνεται να μοιάζει με τύπου 093 (Shang class) στην είσοδο μιας όχι τόσο μυστικής υπόγειας βάσης στο νότιο νησί Hainan της Κίνας. Η Ναυτική Βάση Yulin φιλοξενεί υποβρύχια του στόλου της Νότιας Θάλασσας της Κίνας και παρέχει εύκολη πρόσβαση στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.



Το 093 είναι μια κατηγορία πυρηνικών υποβρυχίων δεύτερης γενιάς που αναπτύχθηκαν από την Υποβρύχια Δύναμη του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού. Ο βελτιωμένος τύπος 093G είναι μεγαλύτερος από τον τύπο 093.

Το 093G έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι διαθέτει σύστημα κατακόρυφης εκτόξευσης (VLS) για υπερηχητικούς αντι-πλοϊκούς πυραύλους YJ-18 και αντίστοιχη παραλλαγή των CJ-10.

Η Global Security.org αναφέρει ότι η ανάπτυξη του 093 ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail