Ο Οκτάι μιλά για Οινούσσες και Χίο ενώ απειλεί με συντριβές

Freepen.gr - Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι ξεφεύγει πλέον εντελώς βάζοντας στο στόχαστρό του εκτός από το Καστελλόριζο, τις Οινούσσες, τη Χίο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι Οινούσσες και η Χίος απέχουν μόλις 1 χιλιόμετρο από το Τσεσμέ αναρωτώμενος που βρίσκεται η Αθήνα. Επίσης σχολιάζει ότι το Καστελλόριζο απέχει 2 χιλιόμετρα από το Κας.

Κάθε πρωί, σχολιάζει με μελό ύφος ο Οκτάι, οι Τούρκοι ξυπνούν και βλέπουν αυτήν την εικόνα, πονά η καρδιά τους και ρωτά αν πρέπει να αποδεχθούν κάτι τέτοιο, παρουσιάζοντας τον χάρτη με την ΑΟΖ που αναλογεί στην Τουρκία.

Φυσικά μπορεί κανείς να θέσει το αντίστροφο ερώτημα, ότι δηλαδή ξυπνούν οι Ελληνες στα νησιά και βλέπουν απέναντι τα παράλια της Ιωνίας να τελούν υπό τουρκική κατοχή.

O Oκτάι κρατώντας το χάρτη με την κανονική ΑΟΖ που αντιστοιχεί στην Τουρκία καταλήγει ότι η χώρα του θα τον σκίσει και θα συντρίψει όσους τον υποστηρίζουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail