Έτοιμα να πετάξουν και τα Λιοντάρια του Νότου για την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία

Freepen.gr - Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία δήλωσε πλήρη ικανότητα επιχειρησιακής λειτουργίας για τη δεύτερη μοίρα «Adir» F-35I, που ονομάζεται Lions of the South, αναφέρει το defence-blog.com.

Την Πέμπτη, η 116η Μοίρα «Λιοντάρια του Νότου» σηματοδότησε ένα άλλο ορόσημο αφού και επίσημα τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία. Από τώρα και στο εξής, τα «Λιοντάρια του Νότου» είναι έτοιμα να λάβουν μέρος στην εκτεταμένη επιχειρησιακή δραστηριότητα της IAF.

Πριν ανακοινωθεί ως επιχειρησιακή, η μοίρα έπρεπε να υποβληθεί σε μια μακρά διαδικασία, κατά την οποία απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς, από τον καθορισμό των διαδικασιών εκπαίδευσης έως τον προγραμματισμό της τακτικής της μοίρας. 

Για τους τελευταίους έξι μήνες, το προσωπικό της μοίρας εξοικειώθηκε με τα διάφορα σενάρια που έπρεπε να αντιμετωπίσει ως μέρος της προετοιμασίας τους για τον επιχειρησιακό έλεγχο της φυσικής κατάστασης που πραγματοποιήθηκε αυτήν την εβδομάδα ώστε να είναι προετοιμασμένο για πραγματικές καταστάσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail