Αντιστράτηγος Τζούμης: νοιώθω σιγουριά με τον Κ. Φλώρο στο «τιμόνι» των Ε.Δ.

Ένας λόγος που με κάνει να νοιώθω σιγουριά σε ότι αφορά τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά είναι η παρουσία στο «τιμόνι» των Ε.Δ. του αγαπητού συμμαθητή και φίλου Κ. Φλώρου. Η τελευταία άμεση κινητοποίηση των Ε.Δ. από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο έστειλε ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και έδειξε την πρόθεση να μην περιοριστούμε σε ένα «σημειακό» επεισόδιο στη Ν.Α. Μεσόγειο αλλά αν απαιτηθεί οι Ε.Δ. να εμπλακούν σε μια σύγκρουση στα θέατρα επιχειρήσεων Έβρου και Αιγαίου.

Χαίρομαι να βλέπω τον Α/ΓΕΕΘΑ μπροστά από τον πίνακα «Η Ελλάς ευγνωμονούσα» του Θ. Βρυζάκη που φιλοτεχνήθηκε το έτος 1858 και αντίγραφο βρίσκεται στο γραφείο του. Ο πίνακας υπήρχε στο πρωθυπουργικό γραφείο από το 1982 επί Α. Παπανδρέου και ο Γ. Παπανδρέου ήταν ο πρώτος που τον απομάκρυνε.

Ο Α. Σαμαράς τον επανέφερε και ο Α. Τσίπρας τον απομάκρυνε και πάλι μιμούμενος τον Γ. Παπανδρέου αποδεικνύοντας την αγνωμοσύνη του προς τους αγωνιστές του 1821. Η απομάκρυνση του πίνακα από τον Α. Τσίπρα σηματοδότησε την απαξίωση και την απόρριψη των ιδανικών και των αξιών που οδήγησαν στο 1821. Εύχομαι σύντομα να πάει στη θέση του, καθόσον ακόμα δεν έχει επανέλθει στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Αντιστράτηγος ε.α.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail