Η ώρα του Α.ΓΕΕΘΑ


Μετά την υπογραφή ΑΟΖ με την Αίγυπτο, οι τούρκοι δέιχνουν αποφασισμένοι να εισβάλλουν στην Ελληνική επικράτεια, θέλοντας να δείξουν ότι είναι ικανοί να επιβάλλουν "αλά Τούρκα" το νόμο του ισχυροτέρου επί του Διεθνούς Δικαίου. Το έκαναν στην Κύπρο, έμειναν ατιμώρητοι, γιατί να μη το ξανακάνουν;


Ήδη, πολεμικά πλοία τους, πέρασαν χθες το βράδυ τα Δαρδανέλια και κατευθύνονται προς το λιμάνι της Ατάλειας, όπου έχει δέσει το ORUC REIS περιμένοντας σινιάλο για έφοδο στα θαλάσια "χωράφια" μας που η Τουρκία έχει προσδιορίσει να γίνει μεθαύριο, 10 & 11 Αυγούστου 2020.

Έφθασε η κατάλληλη ώρα και ήρθε η μεγάλη ευκαιρία να φάνε ένα χτύπημα που θα χρειαστούν χρόνια για να συνέλθουν.

Το πολεμικό ναυτικό μας και η αεροπορία μας, είναι δυνάμεις ικανές να το επιτύχουν. Πόσο μάλλον, αν στο δυναμικό τους προστεθούν και οι Γαλλικές αερο-ναυτικές δυνάμεις, με το αξιοζήλευτο οπλοστάσιο τους.

Το μόνο που έχει να κάνει η κυβέρνηση, είναι να επαναφέρει προς υπογραφή ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ, την έτοιμη συμφωνία αμυντικής συνδρομής που ήταν να υπογραφεί με τη Γαλλία πριν λίγες μέρες (την 16η Ιουλίου τ.ε) και σταμάτησε κατόπιν πιέσεων των Γερμανών (που κάνουν big business με τους Τούρκους) των Αμερικανών (που το οικογενειακό περιβάλλον του Τραμπ έχει σοβαρότατη δικαστική εκκρεμότητα με οικονομικά μπλεξίματα στην Τουρκία και γι' αυτό χαϊδεύει συνεχώς τον Ερντογάν, κάτοχο των εοχοποιητικών ή αθωωτικών αποδείξεων) και των Άγγλων (που κανείς, ποτέ, δεν ξέρει το "παιγνίδι" που παίζουν).

Οι Γάλλοι θέλουν πολύ αυτή τη συμφωνία. Το έδειξαν, με τη Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας που υπέγραψαν προχθές με την Κύπρο.

Βρισκόμαστε στο "παρά 5" της "στιγμής της αλήθειας" κατά την οποία θα ζήσει, ή ο ταύρος ή ο ταυρομάχος.

Η Ελλάδα με μία κίνηση (την υπογραφή αμυντικής συνδρομής με τη Γαλλία) καθίσταται "ο κυρίαρχος του παιγνιδιού" στο Αιγαίο και υποχρεώνει την Τουρκία, είτε να βάλλει την ουρά στα σκέλια και να υποχωρήσει ταπεινωμένη, είτε να "σηκώσει το γάντι" και να βρεθεί την άλλη μέρα με τον μισό στόλο της στον πάτο του αρχιπελάγους.

Τι μπορεί να κάνει την Ελλάδα να μη καταστεί "ο κυρίαρχος του παιγνιδιού";
Λογικά, τίποτε.
Μία μόνον εκδοχή υπάρχει: Η κυβέρνησή της να μην υπηρετεί τα Ελληνικά συμφέροντα, αλλά άλλα.
Αυτό θα φανεί, αν η Ελληνική κυβέρνηση δεν ζητήσει, κατεπειγόντως, σήμερα, την υπογραφή της αμυντικής συνδρομής με τη Γαλλία, στα πλαίσια της αγοράς των δύο φρεγατών, τό τίμημα των οποίων δεν μπορεί να επηρεάζει την αξία μίας περηφανούς νίκης επί των Τούρκων, με ή χωρίς πόλεμο.

Σ' αυτή την περίπτωση, οι ναύαρχοι κι οι στρατηγοί δεν μπορούν να υπηρετούν αποδεδειγμένως, άλλα, ξένα συμφέροντα, αντίθετα με τα Ελληνικά. Οφείλουν να παραιτηθούν. ΟΛΟΙ! Για να σώσουν το γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι δυνάμεις λαϊκές και όχι μισθοφορικές που υπακούουν σε όποιον τους πληρώνει....

Ο Α.ΓΕΕΘΑ, στο πρόσωπο του οποίου ο Ελληνικός λαός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη, είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει επειγόντως, σήμερα όχι αύριο, αυτό το μήνυμα στην κυβέρνηση.

Και ο Θεός βοηθός....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail