Το μυστικό που θωρακίζει τις ψυχές των πληρωμάτων του Στόλου μας

Εμείς οι άνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού, συνεχίζουμε τη μεγάλη και ένδοξη παράδοση που μας κληροδότησαν οι ναυμάχοι πρόγονοί μας. Επικοινωνούμε με μία μεταφυσική συχνότητα με τους Σαλαμινομάχους, ηχεί στα αυτιά μας το «Ιτε Παίδες Ελλήνων», βλέπουμε τις ιερές σκιές του Κανάρη, του Μιαούλη και των άλλων ναυμάχων του ’21.

Αισθανόμαστε στο πλευρό μας τους νικητές των ναυμαχιών του 1912-13, τους θαλασσινούς ήρωες του 1940, τους ήρωες των Ιμίων Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό και φωνάζουμε όπως αυτοί: «Είμαστε εδώ. Συνεχίζουμε». 

Στην αποστολή μας αυτή έχουμε μεγάλο συμπαραστάτη μας, τον Ελληνικό λαό ο οποίος ανέκαθεν προσβλέπει με ελπίδα και εμπιστοσύνη στο Ναυτικό του, για την ισχυροποίηση του οποίου από το υστέρημά του υποβάλλεται σε βαριές οικονομικές θυσίες, ώστε μέσω της πολιτείας να μας εξασφαλίσει ότι του επιτρέπουν οι δυνάμεις του.

Δημήτρης Τσαϊλάς
υποναύαρχος ε.α.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail