Απαγορεύονται τα πάρτι εκτός αν είναι μασκέ

APPhotograph / pixabay
Χαράς ευαγγέλια για ολους τους παρανόμους! Η αστυνομία που ήταν που ήταν λειψή και φύλαγε λαθρομετανάστες, υπουργούς, βουλευτές και μπαχαλακηδες, τώρα θα κυνηγά έλληνες πολίτες να δει αν φοράνε μάσκα. Δε βγαίνουν ευθαρσώς να πούνε, εμείς δεν είμαστε μασκοφυλακες να κοιτάμε ποιος την εχει στη μύτη, ποιος στο πηγούνι και ποιος στο δεξί μάτι. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Αλήθεια θα ηθελα πολυ να μάθω τι γνώμη έχουν οι συνδικαλιστές της αστυνομίας επί του θέματος. Μπορούν να επιβάλουν πρόστιμο πχ σε μια σερβιτόρα κοπελίτσα που έβγαλε τη μάσκα να αναπνεύσει λιγάκι στην παραλία με 40 c; Δεν υπάρχει κάποιος λογικός, γιατρός, επιστήμονας να ακουστεί και μια διαφορετική άποψη; (θα μου πειτε από ποια ΜΜΕ;) 

Στη Γερμανία στο Βερολίνο βγήκαν δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους κατά των περιοριστικών μέτρων. Τι είναι ολοι αυτοί; Συνομωσιολόγοι; Τρελοί ή παράλογοι; Οποία παράκρουση! Έχουμε εκατό κρούσματα; Αφού πέσατε με χιλιάδες τεστ κάποιοι θα έβγαιναν θετικοί! Σχεδόν κάνεις στο νοσοκομείο! 

Ας πεθάνουμε λοιπόν από ανεργία, στρες, καρδιακά, εγκεφαλικά και καρκίνους να ικανοποιήσουμε τη μεσαιωνική σας προφύλαξη! Απαγορεύονται τα πάρτι, εκτός από τα μασκέ…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail