Avia: Ελληνικά S-300 εγκλώβισαν για μισή ώρα τουρκικά F-16

Freepen.gr - Η ρωσική ιστοσελίδα avia.pro δημοσίευσε ότι ελληνικά αντι-αεροπορικά συστήματα S-300 εγκλώβισαν για δεύτερη φορά την τελευταία εβδομάδα τουρκικά μαχητικά F-16, αν και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επιβεβαίωση αυτών των δεδομένων από τη διοίκηση του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας σχετικά με αυτό, σημειώνει το κείμενο.

 Τα τουρκικά μαχητικά εγκλωβίστηκαν για μισή ώρα αναφέρει η avia κάνοντας λόγω για τουλάχιστον δύο εισόδους τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών και πως το περιστατικό έλαβε χώρα στο Αιγαίο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η χρήση των ρωσικών συστημάτων ήρθε ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης παραβίασης των τουρκικών αεροσκαφών.

Η Avia σημειώνει ότι τα τουρκικά αεροπλάνα πετούν πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος σε κοντινή απόσταση από τα ελληνικά νησιά κι εμπλέκονται σε προκλητικές ασκήσεις κοντά στα νησιά της Ρόδου και του Καστελλόριζου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail