Φιάσκο το πλωτό φράγμα - Για γέλια και για κλάματα τα 500.000 ευρώ των φορολογουμένων

Δήλωση του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με δημοσίευμα της «Καθημερινής» για το «πλωτό φράγμα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη ανοιχτά των ακτών της Λέσβου:

Οι παρεμβάσεις μας από την πρώτη στιγμή για το «πλωτό φράγμα» των 500.000 Ευρώ στα ανοιχτά της Λέσβου, η ξεκάθαρη απάντηση της Επιτρόπου Γιόχανσον στην Ερώτηση Αρβανίτη, οι συνεχείς συστάσεις της LIBE του Ευρωκοινοβουλίου δικαιώνονται πλήρως και εκθέτουν τη ΝΔ.

Είναι δύσκολο αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κάποιος με το ερώτημα που βασανίζει τα κεφάλια των υπουργών της Κυβέρνησης τι να κάνουν το φράγμα τώρα που από όλες τις πλευρές έχουν υποστεί την απόλυτη αποδοκιμασία και κατακραυγή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πολιτικές και η στρατηγική της ΝΔ, με ή χωρίς πλωτό φράγμα, παραμένουν επικίνδυνες για τους πρόσφυγες, τις τοπικές κοινωνίες και το κύρος της χώρας.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟ «ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ» λέει η Ελληνική Λύση:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε προειδοποιήσει έγκαιρα πως το περιβόητο «πλωτό φράγμα» που αγόρασε η κυβέρνηση με τα λεφτά του ελληνικού λαού, δεν είχε καμία απολύτως χρησιμότητα και αποτελούσε κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Σήμερα που για ακόμα μια φορά δικαιωθήκαμε, απαιτούμε το κόστος αυτής της κυβερνητικής ανοησίας να επιβαρύνει τους εμπνευστές της και όχι τον ελληνικό λαό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail