Δεν προλαβαίνουν οι μαραγκοί στην Τουρκία: 34 στρατιώτες νεκροί από τα πυρά των Κούρδων


Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση με την οποία ανακοινώνει τις λεπτομέρειες των τελευταίων ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν από αντάρτες εναντίον τουρκικών στρατευμάτων στο Νότιο και Βόρειο Κουρδιστάν. 

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Firat ο απολογισμός είναι 34 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί.

Η εισβολή των Τούρκων στην Pirbula στις 7 Αυγούστου το βράδυ είχε ως αποτέλεσμα την περικύκλωσή τους, όπως γράψαμε και χθες, με τη διαφορά ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 22 ενώ άλλοι 8 τραυματίστηκαν. Επίσης οι Κούρδοι στόχευσαν ελικόπτερα Sikorsky και Cobra που αναπτύχθηκαν για να απομακρύνουν τους πολιορκημένους στρατιώτες από την περιοχή. Τελικά η τουρκική επιχείρηση απέτυχε. 

Τέλος στο Σιίρτ τα κορίτσια της YJA Star (Ελεύθερα Γυναικεία Στρατεύματα) διεξήγαγαν σαμποτάζ εναντίον μιας συνοδείας του τουρκικού στρατού μεταξύ των χωριών Heshet και Osyan. Ένα θωρακισμένο όχημα χτυπήθηκε και καταστράφηκε εντελώς, αφήνοντας 12 στρατιώτες νεκρούς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail