ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν είναι ψεκασμένοι όσοι ανησυχούν" - ΚΙΝΑΛ: «Ο κυβ. εκπρόσωπος έχει ξεφύγει. Απειλεί 10χρονους με τιμωρίες»

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Απάντηση σε κυβερνητικό εκπρόσωπο: Έστω και τώρα η κυβέρνηση όφειλε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις της που οδηγούν τη χώρα στην ύφεση και απειλούν τη δημόσια υγεία.

Αντί για αυτό κατασκευάζει εχθρούς και αντιμετωπίζει ως "ψεκασμένους" όσους εύλογα ανησυχούν και αντιδρούν. Δηλαδή ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ντροπή!

Σχόλιο γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Η Κυβέρνηση από την μια κατηγορεί τους νέους ότι έχουν ευθύνη που δεν τηρούν τις αποστάσεις και από την άλλη στοιβάζει σε σχολικές αίθουσες παιδιά και εφήβους χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα έχει ξεφύγει. Απειλεί 10χρονους με τιμωρίες αν βγάλουν την μάσκα. Εκεί που χρειάζεται ενημέρωση, εκπαίδευση, πειθώ, η Κυβέρνηση καταφεύγει στον τσαμπουκά. Δείγμα ανικανότητας και αδυναμίας.

Για το άνοιγμα των σχολείων χρειάζεται όμως σχέδιο, προετοιμασία, αξιοπιστία και όχι αυταρχισμός. Αυτά που η Κυβέρνηση όπως απέδειξε, δεν διαθέτει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail