Μόλις ακύρωσε την επένδυση, ξεκινά έρευνα κατά της Volkswagen στην Τουρκία

Freepen.gr - Η Τουρκική Αρχή Ανταγωνισμού ξεκίνησε έρευνα για τα brands του γερμανικού γίγαντα αυτοκινήτων τηςVolkswagen Group - Volkswagen, Audi, Porsche, Mercedes-Benz και BMW - σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Στις 11 Ιουνίου, η αρχή συζήτησε ευρήματα από προκαταρκτική έρευνα και αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα σύμφωνα με δελτίο τύπου την Τετάρτη.

Η έρευνα περιελάμβανε ισχυρισμούς σχετικά με τα μέγιστα όρια ταχύτητας για το σύστημα ελέγχου ταχύτητας ραντάρ και καταπακτές οροφής, τη χρήση φίλτρων σωματιδίων βενζίνης κι ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία επιλεκτικής καταλυτικής μείωσης (SCR) και δεξαμενές AdBlue.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση της Γερμανικής Volkswagen να ακυρώσει την προγραμματισμένη επένδυση αξίας σχεδόν 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής στην Τουρκία λόγω της παγκόσμιας επιδημίας κορωνοϊού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail