Η Μόσχα θωρακίζει τη βάση της Αλ Τζούφρα με Tor-M και όχι μόνο!

Freepen.gr - Το ρωσικό προηγμένο σύστημα αεροπορικής άμυνας Tor-M αναπτύχθηκε στη βάση της Λιβύης Jafra σύμφωνα με το International Security and Conflict Research. Το σύστημα είναι μικρής εμβέλειας, αλλά χαρακτηρίζεται από την ικανότητα εκτόξευσης πυραύλων και την αντιμετώπιση εχθρικών στόχων ενώ κινείται με ταχύτητα 40 km ανά ώρα.

Το σύστημα μπορεί επίσης να καταπολεμήσει μικρούς στόχους, όπως αεροσκάφη καμικάζι και πυρομαχικά που εκτοξεύονται στον αέρα, είτε ρουκέτες ή βόμβες. Δεν είναι γνωστός ο ακριβής τύπος του συστήματος, είτε πρόκειται για M1 είτε για M2, αλλά θα είναι μια πολύ ισχυρή προσθήκη στην αεράμυνα και προστασία του στρατού της Λιβύης συνοδευόμενα από Pantsir-S1, Buk-M μεσαίας εμβέλειας και άλλα συστήματα στη βάση. 


Είναι ένα σύστημα αεροπορικής άμυνας αεροσκαφών μικρής εμβέλειας που λειτουργεί σε χαμηλά και πολύ χαμηλά επίπεδα υψόμετρα και σε όλες τις καιρικές συνθήκες που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει πολεμικά αεροπλάνα, ελικόπτερα, πυραύλους κρουζ, κατευθυνόμενες βόμβες και βαλλιστικούς πυραύλους μικρής εμβέλειας που αναπτύχθηκε επί Σοβιετικής Ένωσης από την κύρια διοίκηση πυραύλων και πυροβολικού του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail