Η Tolhildan το ξεκαθαρίζει: Είμαστε ο φόβος των Τούρκων, κάθε ρουκέτα αυξάνει τη θέλησή μας

Freepen.gr - Η αντάρτισσα του YJA Star, Canfeda Tolhildan, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση Cenga Heftanîn, είπε: «Κάθε βράδυ το κόμπρα [ελικόπτερο] χτυπά ολόκληρη την περιοχή. Ο εχθρός θα ζήσει με το φόβο ότι ο αντάρτης θα έρθει και θα χτυπήσει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής του. Μπορεί να έχουν εισέλθει στο Heftanîn, αλλά θα αποδειχθεί ένας τάφος για αυτούς", αναφέρει το πρακτορείο ANF.

Δηλώνει ότι το τουρκικό κράτος νομιμοποιεί την κατοχή [της περιοχής του Νότιου Κουρδιστάν] μέσω αυτής της επιχείρησης και συνεχίζει: «Ο λαός μας στο Νότιο Κουρδιστάν πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας και είμαστε η ηγετική δύναμη. Μην αφήσετε τον εχθρό να πει, «Μπήκα στην περιοχή του Heftanîn με άνεση». Έδρασε ακόμη και με τέσσερα κόμπρα για να μπει σε έναν μόνο λόφο του Heftaninîn». Υπάρχουν είκοσι τέσσερις ώρες συνεχούς δραστηριότητας αεροπλάνων αναγνώρισης που αντιμετωπίζουν παντού αντάρτες".

Δηλώνοντας ότι υπάρχει μια ισχυρή αντίσταση σε Xantur, Şeşdara, Dupişk, η Tolhildan είπε: «Ο εχθρός έχασε πολλούς στρατιώτες, αλλά δεν ανακτούν ακόμη και το σώμα τους. Δεν συμμετέχουν μόνο Τούρκοι στρατιώτες στην επιχείρηση, υπάρχουν φρουροί του χωριού και μέλη του ISIS. Όταν τους σκοτώνουμε, τα σώματά τους παραμένουν στο έδαφος, ο τουρκικός στρατός κρύβει τις απώλειές του".

Η αντάρτισσα Tolhildan πρόσθεσε ότι ο τουρκικός στρατός ανέκτησε τα πτώματα των στρατιωτών, αλλά άφησε τους φρουρούς του χωριού και τα πτώματα των μισθοφόρων του ISIS στο πεδίο της μάχης.

"Αυτές οι αντιστάσεις δείχνουν πόσο αποφασισμένοι είμαστε σε αυτόν τον δρόμο, πώς αντισταθούμε και πολεμούμε. Είχαμε και τους μάρτυρες μας, όπως η αγαπημένη Αμάρα, ο Ζέριαν, ​​ο Σόρεσγκερ και μας άφησαν την αντίσταση, τη στάση και το ηθικό τους. Όπως και ο μάρτυρας Ζιλάν".

Η Canfeda Tolhildan είπε επίσης ότι ο αντάρτης αλλάζει την τακτική του πολέμου και αποκρούει τις επιθέσεις του τουρκικού στρατού χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές. «Κάθε φορά που αυτή η εξελιγμένη τεχνική χρησιμοποιείται, η βούλησή μας ενισχύεται. Κάθε πύραυλος αυξάνει τη θέλησή μας. Φυσικά, για άλλη μια φορά είδαμε την πραγματικότητα του εχθρού".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail