Αυτά είναι τα νέα αιγυπτιακά Sukhoi 35;

ΝSΚ ΡLΑΝΕS
Freepen.gr - Πολλές νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, δείχνοντας αυτά που κατά πολλούς εικάζεται ότι είναι τα νέα αιγυπτιακά αεροσκάφη Sukhoi-35 που κατασκευάστηκαν στη Ρωσία.

Ακτιβιστές των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο εργοστάσιο Komsomolsk-on-Amur, όπου δοκιμάζονται τα αιγυπτιακά αεροσκάφη Su-35.

Εμφανίστηκαν φωτογραφίες των πρώτων πέντε μαχητικών Su-35m, καθώς τα αεροπλάνα ταξίδεψαν στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας που έδειξαν ότι τα αεροσκάφη έφεραν τους αριθμούς από 9210 έως 9214.

ΝSΚ ΡLΑΝΕS

Το τέταρτης γενιάς αεροσκάφος Su-35 θεωρείται ένα από τα πιο προηγμένα αεροσκάφη στο οπλοστάσιο του ρωσικού στρατού, καθώς είναι η αναβάθμιση του προηγούμενου τζετ Su-27.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail