Ναυτικές Δυνάμεις για την προστασία της Πετρελαϊκής Ημισελήνου - Mig 29 πάνω από τη Σίρτη

Freepen.gr - Ο διευθυντής του Τμήματος Ηθικής Καθοδήγησης του Εθνικού Στρατού του Λιβύου, Khaled Al-Mahjoub, ανακοίνωσε ότι οι ναυτικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν για να υπερασπιστούν τις ακτές της Λιβύης στην Πετρελαϊκή Ημισέληνο από οποιαδήποτε διείσδυση και αρνήθηκε την παρουσία ρωσικών δυνάμεων στο έδαφος.

Το Al Arabiya ανέφερε ότι ο Mahjoub δήλωσε την Κυριακή ότι ο LNA χρησιμοποίησε Ρώσους εμπειρογνώμονες για την αποκατάσταση ορισμένων όπλων - καθώς τα όπλα του στρατού είναι ρωσικά - αλλά ότι οι ισχυρισμοί για ρωσική συμμετοχή στη μάχη είναι απλώς προπαγάνδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός στρατός κατηγόρησε και πάλι τη Ρωσία ότι στέλνει όπλα, συμπεριλαμβανομένων αντιαεροπορικών πυραύλων στη Λιβύη, και Ρώσους μισθοφόρους για να επιχειρήσουν στις πρώτες γραμμές της σύγκρουσης εκεί.

Η Πετρελαϊκή Ημισέληνος είναι το πυκνό δίκτυο πηγών και αγωγών στην ανατολική Λιβύη συμπεριλαμβανομένων των παράκτιων πόλεων στις οποίες καταλήγουν.



Επίσης μαχητικά MiG29 πετούν πάνω από τη Σίρτη:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail